en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

UNDER SALG – Landejendom med 3 soveværelser, 3 badeværelser - Los Lopez, Huercal Overa  

Beliggende på en grund på over 10.000m² og med næsten 300m² bygning (ekskl. udhus) er denne ejendom fra ca. 1950 markedsført til en meget realistisk pris, i forhold til hvad der er inkluderet.

Add to Favorites
UNDER SALG – Landejendom med 3 soveværelser, 3 badeværelser  - Los Lopez, Huercal Overa

Denne karakteristiske ejendom er bygget i to etager med 170m² i stueetagen og 124m² på første sal.

Stueetagen har oprindeligt haft en central entré, hvorfra der ville have været et soveværelse til hver side. Entréen er blevet åbnet, og bygningen er blevet udvidet i begge ender for at skabe potentielt fem opholdsrum.

Yderst til højre i stueetagen er der køkkenet og spisestuen med brændeovn og et separat bryggers; og til venstre er der en hyggelig stue, også med en brændeovn.

Bagerst i huset finder du det tredje soveværelse og det tredje badeværelse, mens du over hele bredden af ejendommen på forsiden finder en stor overdækket terrasse. Hvis dette område bliver inkluderet i boligarealet, ville det næsten fordoble stueetagen!

Første sal er med adgang via en intern trappe fra stuen, og omfatter et reposområde og to soveværelser med tilhørende badeværelser. Størrelsen af disse værelser er stor efter alles standard, og kunne laves til fire. Det store soveværelse har også en terrasse med fantastisk udsigt.

Ydermere er der to udhuse af 120m²; den ene er blevet renoveret for at opbevare batteriernetil det 9kw store solenergi anlæg, og den anden større bygning har brug for renovering, men bruges i øjeblikket som et brændeskur.

Omkring huset er der figen, granatæble, oliven- og mandeltræer og en vidunderlig udsigt med fred og ro, som kun en placering som dette kan give.

Ejendommen er en landejendom med adgang via en 4 km ikke-asfalteret vej. Imidlertid, da vi tog ud til ejendommen fandt vi , at både ramblaen og markvejen var meget godt vedligeholdt og tilgængeligheden ret let i en Nissan Note.

På grund af beliggenheden har ejendommen ikke offentlig strømforsyning; strømforsyningen er sol-drevet med generator back up, vandet er via en 30.000 liter tank, hvor vandet leveres af tankbil, og kloakken går til en septiktank. Er der internet? Ja selvfølgelig!

Ejendommen ligger centralt på den delvis indhegnede 10.000m² grund, med vandtanken øverst for at give vandtryk, og resten skråner ned til ramblaennedenfor. Den landlige beliggenhed betyder at, der ikke blive givet tilladelser til at lave nye bygninger eller grave ud til en swimmingpool, men grundens fald gør det muligt at have en pool over jorden, der ser ud til at være under jorden, og der er tilstrækkelig grund til at anbringe en pool eller Jacuzzi,over jorden.

Den nærmeste landsby er Los Lopez ca. 2½ km væk og landsbyen Santa María de Nieva 7 km. De større byerHuércal Overa i syd og Vélez Rubio i nord er cirka 30 minutters kørsel væk.

Se billedgalleri, 44 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Lopez (Huercal Overa)

NSA Ref.: OGRB

3 Soveværelser

3 Badeværelser

Grundens størrelse : 10039 m2

Udnyttet areal : 294.92 m2

Pris : 100000 €

EPC

Fællesudgifter (månedlig) : 0 €

Ejendomsværdiskat (årlig) : 126.76 €

Klik for at se kortet

Billedgalleri

ogrb_02_front5.jpg

ogrb_03_front1.jpg

ogrb_04_terrace1.jpg

ogrb_05_terrace2.jpg

ogrb_06_terrace4.jpg