en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Bungalow med 3 soveværelser - Los Gallardos  

Beliggende i den populære bebyggelse Jacaranda i Huerta Nueva, Los Gallardos. Ejendommen har en god størrelse og er ideel til helårs brug.

Add to Favorites
Bungalow med 3 soveværelser - Los Gallardos

Ejendommen er beliggende på en grund på 253m² og består af en vinkel stue/spisestue med terrassedøre der fører ud til haven og terrassen; fuldt udstyret køkken med god skabsplads, også med adgang til haven og terrasser; det primære soveværelse med tilhørende badeværelse med badekar og bruser, håndvask og toilet; to yderligere soveværelser og det andet badeværelse med bruser, håndvask og toilet.

Haven og terrasserne omkranser tre sider af ejendommen og følger solens vej fra den østvendte forhave, der har morgensol, og rundt mod den vestvendte terrasse.

Haverne er belagt med pyntegrus og tilplantet i middelhavsstil med en række yngre citrus træer og ældre signaturpalme forrest på grunden.

De oprindelige terrasser er blevet udvidet for at skabe to udendørs opholdsområder, en til udendørs spisning og den anden til afslapning. Begge er store områder, hvor man kan nyde det dejlige klima i Andalusien.

Med adgang via en udvendig trappe bag på bungalowen er der en stor tagterrasse. Der er vand og elforsyninger og kan anvendes til madlavning, spisning, afslapning, solbadning eller en kombination af det. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over den velholdte fælles swimmingpool og have.

At have været en fuldtidsbolig for de nuværende ejere, gør at ejendommen har været godt vedligeholdt, og den er for nylig blevet frisket op både inde og ude.

Aircondition og loft ventilatorer, er blevet installeret i hele ejendommen; gasvandvarmer og en underjordisk parkeringsplads er også inkluderet, ligesom brug af den fælles swimmingpool og have.

Strandene i Mojácar, Garrucha og Vera ligger kun 15 minutters kørsel væk og den lokale landsby Los Gallardos 2 minutter.

Los Gallardos har en række barer og restauranter, der både serverer traditionelle spanske og internationale retter. To små supermarkeder og det ugentlige gademarked som tilbyder et stort udvalg af friske frugter og grøntsager.

Motorvej A7 / E15 er tæt ved, hvilket gør at rejsetider til Almería og Alicante lufthavne, er på henholdsvis 45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa ved kysten, Arizona-stilbanen i Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel & Spa kun få kilometer væk.

Skiløb den ene dag og ned på stranden den næste, er muligt med Sierra Nevada skisportsstedet kun ca. 2½ timer væk. Sierra Nevada er i de senere år vokset i popularitet med noget af det bedste snefald i Europa.

Vandre-, bowling- og håndarbejds klubber er der også masser af, så der er altid noget, du kan blive involveret i, hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spanske og internationale turister til den årlige Hellig Tre Kongers fejring i januar samt til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at opbygge et nyt sundhedscenter, skole- og sportsfaciliteter og et nyt kulturcenter.

Se billedgalleri, 41 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: HNJS

3 Soveværelser

2 Badeværelser

Grundens størrelse : 253.23 m2

Udnyttet areal : 81.46 m2

Garage : 11.93m2

Pris : 134950 €

EPC

Fællesudgifter (månedlig) : 56 €

Ejendomsværdiskat (årlig) : 165 €

Klik for at se kortet

Billedgalleri

hnjs_02_front2.jpg

hnjs_03_front4.jpg

hnjs_04_view1.jpg

hnjs_05_garden4.jpg

hnjs_06_salon1.jpg