en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Penthouse lejlighed med 2 (/ 3) soveværelser - Los Gallardos  

Denne fuldt møblerede første sals lejlighed har en fantastisk udsigt over bjergene ved Bédar, og har været et velholdt feriehus for de nuværende ejere siden den blev bygget.

Add to Favorites
Penthouse lejlighed med 2 (/ 3) soveværelser - Los Gallardos

Denne dejlige lyse lejlighed består af en indgangsterrasse der er ideel til udendørs spisning. Terrasse fører ind i en åben stue/spisestue med aircondition,der har fuldt udstyret køkken gennem en buegang til højre.

På venstre side af stuen er der en gang, der fører dig ind til de to soveværelser med dobbeltsenge og familie badeværelse med bruser, toilet og håndvask.

Det store soveværelse, udstyret med indbyggede skabe, aircondition og gas centralvarme har også eget badeværelse med bruser, toilet og håndvask samt adgang til en terrasse via terrassedøre, der giver rummet en varm glød om morgenen.

Det andet soveværelse med dobbeltseng placeret bagerst i lejligheden, har også indbyggede skabe, aircondition og gas centralvarme. En Juliet balkon giver uforstyrret udsigt over den fælles swimmingpool og have.

En trappe i højre side af stuen, fører op til en repos, der er stor nok til at være et tredje soveværelse, kontor eller endda spisestue. Her er der en dør til højre, som fører ud til tagterrassen med en vidunderlig udsigt over landskabet og bjergene.

Ejendommen sælges fuldt møbleret og har aircondition og gas centralvarme installeret. Egen parkeringsplads lige foran ejendommen og adgang til den fælles swimmingpool og det fælles haveområde gør dette til den ideelle helårs eller feriebolig.

Strandene i Mojácar, Garrucha og Vera ligger kun 15 minutters kørsel væk og den lokale landsby Los Gallardos 2 minutter.

Los Gallardos har en række barer og restauranter, der både serverer traditionelle spanske og internationale retter. To små supermarkeder og det ugentlige gademarked som tilbyder et stort udvalg af friske frugter og grøntsager.

Motorvej A7 / E15 er tæt ved, hvilket gør at rejsetider til Almería og Alicante lufthavne kun er på henholdsvis 45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa ved kysten, Arizona-stilbanen i Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel & Spa kun få kilometer væk.

Skiløb den ene dag og ned på stranden den næste dag, er muligt med Sierra Nevada skisportsstedet kun ca. 2½ timer væk. Skisportsstedet er i de senere år vokset i popularitet, med noget af det bedste snefald i Europa.

Vandre-, bowling- og håndarbejds klubber er der også masser af, så der er altid noget du kan blive involveret i, hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spanske og internationale turister til den årlige Hellig Tre Kongers fejring i januar, samt til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at bygge et nyt sundhedscenter, skole- og sportsfaciliteter og et nyt kulturcenter.

Se billedgalleri, 27 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: HNOSH

2 Soveværelser

2 Badeværelser

Udnyttet areal : 83.29 m2

Pris : 92500 €

EPC

Ejendomsværdiskat (årlig) : 160 €

Klik for at se kortet

Billedgalleri

hnosh_02_terrace_01.jpg

hnosh_03_terrace_02.jpg

hnosh_04_lounge_01.jpg

hnosh_05_lounge_02.jpg

hnosh_06_lounge_03.jpg