en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Rækkehus med 3 soveværelser - Alfaix  

Stor semi-landlig ejendom nær landsbyen Los Gallardos. En af kun otte dobbelthuse omgivet af oliven- og appelsinplantager og egnet til fuld tids brug.

Add to Favorites
Rækkehus med 3 soveværelser - Alfaix

Stueetagen består af en stor stue-spisestue i åben plan med brændeovn; fuldt udstyret køkken med hvidevarer; bryggers og et gæstetoilet.

Første sal har en repos, som i øjeblikket bruges som et kontor, et soveværelse med tilknyttet badeværelse og en balkon med udsigt til Sierra Cabrera; et andet soveværelse med Juliet balkon og udsigt til bjergene; det tredje soveværelse og et familie badeværelse.

Ydermere er der parkering til to biler på forsiden af ejendommen og en flisebelagt gårdhave bagved.

Ejendommen har aircondition, loft ventilatorer og myggenet; garderobeskabe i alle soveværelserne; telefon og internetforbindelser; osmose drikkevandssystem og en fælles swimmingpool og have.

Landsbyen Los Gallardos ligger inden for fem minutters kørsel, hvor der er banker, supermarkeder, barer, restauranter og en skole. Inden for 15 minutter ligger byerne og strandene i Mojacar, Vera og Garrucha.

Motorvej A7 / E15 er tæt ved, hvilket gør at rejsetider til Almería og Alicante lufthavne, kun er henholdsvis 45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa ved kysten, Arizona-stil banen i Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel & Spa kun få kilometer væk.

Se billedgalleri, 26 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Alfaix

NSA Ref.: AHB

3 Soveværelser

2.5 Badeværelser

Grundens størrelse : 137.50 m2

Udnyttet areal : 111.85 m2

Pris : 98500 €

EPC

Fællesudgifter (månedlig) : 60 €

Ejendomsværdiskat (årlig) : 174 €

Klik for at se kortet

Billedgalleri

ahb_02_front2.jpg

ahb_03_pool1.jpg

ahb_04_pool2.jpg

ahb_05_salon3.jpg

ahb_06_salon2.jpg