en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

2 & 3 værelseslejligheder 500m fra stranden  

Efter færdiggørelsen af deres helt nye indkøbs center "Vera Plaza", opfører konsortiet "Corintia" nu en helt ny bebyggelse med 64 lejligheder "Magna Vera ".

Add to Favorites
2 & 3 værelseslejligheder 500m fra stranden

Der udbydes 2 og 3 værelses lejligheder med priser fra henholdsvis 155.400 € og 174.200 € og den første fase er nu klar til reservationer.

Boligerne er beliggende kun 500m fra de brede sandstrande i Vera Playa, og er med badeværelser og køkkener med ovn, komfur og emhætte samt aircondition (varmt og koldt). Lejlighederne vil få store terrasser, der er velegnet til at nyde livet udendørs, og have en p- plads i en fælles garage og et opbevaringsrum.

Der vil være en opvarmet fælles swimmingpool stor nok til alle fra de 64 lejligheder, legeplads, haveområder, aktivitetsområder, parkering til cykler og gæsteparkering.

Magna Vera ligger i et smukt område et stenkast fra Middelhavet i byen Vera i Almería.

Tæt på Magna Vera finder man et indkøbs center, vandland, et stort supermarked, apotek og alle de nødvendige faciliteter til dagligdagen.

Området er fantastisk til surfing, kitesurfing og sejlads, men også til golf, samt til at nyde den lokale gastronomi. Der er et stort udvalg af forskellige chiringuitos (strandbarer), chill out barer og restauranter, berømt for deres ris retter, fisk og skaldyrs retter.

Se billedgalleri, 16 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Vera Playa

NSA Ref.: Magna Vera

2 Soveværelser

2 Badeværelser

Grundens størrelse : 124.90 m2

Garage : 13m2

Pris : 155400 €

Klik for at se kortet

Billedgalleri

magnavera_02.jpg

magnavera_03.jpg

magnavera_04.jpg

magnavera_05.jpg

magnavera_06.jpg