en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

UNDER SALG – Stuelejlighed med 3 soveværelser, fremragende udendørsarealer, fælles pool og underjordisk garage  

Lejligheden er beliggende iHuertaNueva bydelen i Los Gallardos, og er godt proportioneret og ideel som helårs bolig.

Add to Favorites
UNDER SALG – Stuelejlighed med 3 soveværelser, fremragende udendørsarealer, fælles pool og underjordisk garage

Lejligheden som er beliggende på en grund på 272m², består af en "L" formet stue, der fungerer som både stue og spisestue, med terrassedøre der fører ud til haven, fuldt udstyret køkken med alle hvidevarer og godt med skabsplads, og adgang til den bageste terrasse; det primære soveværelse med eget badeværelse med badekar og bruser, håndvask, toilet og bidet; to yderligere soveværelser og det andet badeværelse med bruser, håndvask og toilet.

Det største udendørs areal, er den sydøst vendte have på forsiden af ejendommen, der har sol fra om morgenen til sen eftermiddag, belagt med fliser og tilplantet i middelhavsstil med hække til to sider, og indrettet med bord og stole, er dette et fantastisk sted at nyde Andalusiens klima.

Foran spisepladsen er der en lille overdækket terrasse, hvor man kan nyde morgenkaffen i skyggen, og ved siden af, er en sti, der fører til hovedindgangen til lejligheden og den bagerste terrasse.

Beskrivelsen af terrassen underdriver faktisk potentialet af arealet bag lejligheden, noget som i virkelighedener en komplet udendørs stue. Med mure og hække skaber det enfornemmelseaf gårdhave, som er indrettet med spisebordsarrangement, sofa, stole og sofabord. Velegnet til udendørs spisning eller hygge med gæster, er det en fantastisk tilføjelse til den allerede store lejlighed.

Lejligheden har været et fuldtids hjem for de nuværende ejere, og er blevetgodt vedligeholdt, har aircondition og loft ventilatorer installeret; to soveværelser med garderobeskabe og terrassedøre til enten forhave eller den bagerste terrasse. Nye installationer omfatter en Vaillant gasvandvarmer og en vaskemaskine; og ovnen og kogepladen er også relativt nye.

En underjordisk parkeringsplads er også inkluderet i købet, ligesom brug af den fælles swimmingpool og have.

Strandene i Mojácar, Garrucha og Vera ligger kun 15 minutters kørsel væk, og den lokale landsby Los Gallardos 2 minutter.

Los Gallardos har en række barer og restauranter, der både serverer traditionelle spanske og internationale retter. Med to små supermarkeder og det ugentlige gademarked som tilbyder et stort udvalg af friske frugter og grøntsager, behøver man ikke at køre langt efter sine dagligvarer.

Motorvej A7 / E15 er tæt ved, hvilket gørat rejsetider til Almería og Alicante lufthavne, kun er henholdsvis 45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa ved kysten, Arizona-stilbanen i Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel & Spa kun få kilometer væk.

Skiløb den ene dag og ned på stranden den næste dag, er muligt med Sierra Nevada skisportsstedet kun ca. 2½ timer væk, og som i de senere år er vokset i popularitet med noget af det bedste snefald i Europa.

Vandre-, bowling- og håndarbejdsklubber er der også masser af, så der er altid noget, du kan blive involveret i, hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spanske og internationale turister til den årlige Hellig Tre Kongers fejring i januar, samt tilfiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at opbygge et nyt sundhedscenter, skole- og sportsfaciliteter samt et nyt kulturcenter.

Se billedgalleri, 38 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: HNJM2

3 Soveværelser

2 Badeværelser

Grundens størrelse : 272.90 m2

Udnyttet areal : 80.91 m2

Garage : 14.18m2

Pris : 104950 €

EPC

Fællesudgifter (månedlig) : 60 €

Ejendomsværdiskat (årlig) : 187.94 €

Klik for at se kortet

Billedgalleri

hnjm2_02_front3.jpg

hnjm2_03_front4.jpg

hnjm2_04_garden1.jpg

hnjm2_05_garden3.jpg

hnjm2_06_garden5.jpg