en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Stuelejlighed med 2 soveværelser - Los Gallardos  

Denne stuelejlighed beliggende i Los Naranjos bebyggelsen har en god balance mellem indvendige og udvendige rum, som giver et fremragende sted at bruge din dag, uanset årstid.

Add to Favorites
Stuelejlighed med 2 soveværelser - Los Gallardos

Med et areal på 76m² bestående af en åben plan stue/spisestue, med terrassedøre der fører ud til baghaven; fuldt udstyret køkken, komplet med hvidevarer; gæstebadeværelse med bruser, toilet og håndvask; to soveværelser, et med eget badeværelse med badekar og bruser, bidet, toilet og håndvask.

Udenfor er terrassen, med to separate steder til at hygge og nyde vejret; forhaven har eftermiddagssolen, mens baghaven giver et skyggefuldt sted at slappe af efter en lang dag.

Ejendommen har gasfyret centralvarme, indbyggede skabe i begge soveværelser og en underjordisk parkeringsplads, samt møbler der kan forhandles om.

Bebyggelsen har en velholdt have og en swimmingpool, og ligger kun 10 minutters gang fra landsbyen Los Gallardos. I landsbyen finder du talrige barer og restauranter, banker, supermarkeder, apotek, skoler, kirker og ugentlige gademarked.

En traditionel spansk landsby er ikke komplet uden sin årlige fiesta, som i Los Gallardos finder sted i juli. Andre festivaler foregår gennem året, herunder Hellig Tre Konger i januar, hvor folk kommer langvejs fra.

De nærmeste strande er Mojácar og Garrucha som ligger 10 minutters kørsel derfra. For golfspillere er der flere baner i området, herunder Cortijo Grande, som næsten kan ses fra lejligheden, Valle del Este også ca. 10 minutters kørsel væk, og derefter er Mojácar Playa, Macenas og Desert Springs alle inden for en halv times kørsel.

Adgang til motorvej er tæt på, hvilket gør lufthavnstransport til Almería og Alicante relativt hurtig og nem med henholdsvis 45 og 120 minutters rejsetid.

Huerta Nueva har en fantastisk beliggenhed for både fastboende, og som et feriested. Som fastboende oplever du ikke spøgelsesby scenariet, der sker i nogle områder i vintermånederne, og som ferierende vil du kunne nyde dit ophold i mere fredelige omgivelser end i strandområderne.

Se billedgalleri, 24 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: HNNM

2 Soveværelser

2 Badeværelser

Grundens størrelse : 125.20 m2

Udnyttet areal : 75.22 m2

Pris : 107950 €

EPC

Fællesudgifter (månedlig) : 54 €

Ejendomsværdiskat (årlig) : 155 €

Billedgalleri

hnnm_02_lounge_01.jpg

hnnm_03_lounge_02.jpg

hnnm_04_lounge_03.jpg

hnnm_05_lounge_04.jpg

hnnm_06_kitchen_01.jpg