en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Dobbelthus med 2 (/ 3) soveværelser - Los Gallardos  

Dette parcelhus er placeret kun 10 minutters gang fra landsbyens centrum, og vil være ideel til både fuldtidsophold eller som feriebolig.

Add to Favorites
Dobbelthus med 2 (/ 3) soveværelser - Los Gallardos

Indenfor ejendommens hoveddør er der et fuldt udstyret køkken og stue/spisestue i åben plan, kun adskilt af en halvmur af glassten. Stue/spisestue er udvidet med det der oprindeligt var et tredje soveværelse, hvilket er en meget mere kreativ måde at bruge pladsen i stueetagen på.

I stueetagen er der også et gæstetoilet, der er blevet renoveret til et mere moderne design og i en højere standard.

Første sal består af to soveværelser, et med en sydvendt terrasse, og begge med aircondition; samt et familie badeværelse, der også er blevet renoveret for at give plads til en moderne brusekabine, toilet og et badeværelsesmøbel med håndvask.

Den øverste etage i denne ejendom, hvoraf en stor del er en tagterrasse, som er et roligt sted, hvor man kan nyde solen. Da ejendommen ligger på et højere niveau sammenlignet med de øvrige ejendomme i bebyggelsen, er der en fremragende udsigt til bjergene.

Dette dobbelthus nyder også godt af et stort udendørs terrasseområde, der er perfekt til afslapning med en cocktail på en sommeraften, et haveskur og yderligere terrasse indrettet med et stort bord og 6 stole, der har solen fra morgenstunden.

Denne ejendom har været et godt og elsket hjem i 10 år for de nuværende ejere, og fremtræder pænt og velholdt. Dette fuldt møblerede dobbelthus er beliggende i en veletableret bebyggelse, der har en pool og have, og lige klar til at flytte ind i.

Huset ligger i Aitana-bebyggelsen, en af de mindre bebyggelser af de otte i Huerta Nueva bydelen, som er et boligområde tæt på landsbyen Los Gallardos, der er en traditionel spansk landsby med alle de daglige faciliteter til rådighed, herunder et ugentligt gademarked.

Inden for en 10 til 15 minutters kørsel kan du være i byerne eller på strandene i Mojácar, Garrucha og Vera, eller oppe i bjerglandsbyen Bédar. Motorvej A7 / E15 er tæt ved, hvilket gør at rejsetiderne til Almería og Alicante lufthavne kun er på henholdsvis 45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Cortijo Grande i bjergene, Marina Playa ved kysten, Arizona stilbanen i Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel & Spa kun få kilometer væk.

Skiløb den ene dag og ned på stranden den næste, er muligt med Sierra Nevada skisportsstedet kun ca. 2½ timer væk, og den er i de senere år vokset i popularitet med noget af det bedste snefald i Europa.

Vandre-, bowling- og håndarbejdsklubber er der også masser af, så der er altid noget du kan blive involveret i, hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spanske og internationale turister til den årlige Hellig Tre Kongers fejring i januar, samt til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at opbygge et nyt sundhedscenter, skole- og sportsfaciliteter samt et nyt kulturcenter, der for nylig er blevet afsluttet.

Se billedgalleri, 20 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: HNAO

2 Soveværelser

1.5 Badeværelser

Grundens størrelse : 124.73 m2

Udnyttet areal : 83.21 m2

Pris : 110000 €

EPC

Klik for at se kortet

Billedgalleri


Lounge / Dining room


Lounge / Dining room


Lounge / Dining room


Lounge / Dining room


Kitchen