en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Et plans villa med pool og tagterrasse,3 soveværelser, 3 badeværelser, - Los Gallardos  

Med risikoen ved at bruge klichéen "beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" tilbyder denne ejendom netop det, med den uforstyrrede udsigt til de omkring liggende landområder og bjerge.

Add to Favorites
Et plans villa med pool og tagterrasse,3 soveværelser, 3 badeværelser, - Los Gallardos

Villaen har været fuldtids hjem for ejerne siden færdiggørelsen i 2008, og er blevet vedligeholdt og udviklet i en meget høj standard.

Ejendommen omfatter en overdækket indgangsterrasse med udsigt over poolen; stor stue med pejs og døre, der fører til terrassen og poolen; spiseplads med ovennævnte udsigt; fuldt udstyret køkken med hvidevarer, herunder ovn, komfur, køleskab og opvaskemaskine, idet vaskemaskinen er i et separat bryggers, der er tilgængeligt fra køkkenet.

En central gang ud fra stuen giver adgang til det generøst store soveværelse med indbyggede garderobeskabe, døre til terrassen og eget badeværelse med bruser, toilet og håndvask.

Det andet soveværelse har også indbyggede garderobeskabe og eget badeværelse svarende til det første badeværelse; og det tredje soveværelse med indbyggede skabe, familie badeværelse med badekar og bruser, toilet og håndvask; og et lille, men funktionelt kontor, fuldender beskrivelsen villaen.

På den sydvestvendte side af ejendommen er der en 8x4m swimmingpool med flisebelagt terrasse omkring, ideel til flere liggestole. Der er to elektrisk drevne porte - en til biladgang og den anden til fodgængerindgang.

På den østlige side af villaen er der parkering til to køretøjer; en pergola overdækket terrasse med tilbagetrækkelige markiser, der kunne laves om til en carport; skure til opbevaring og et haveområde i middelhavsstil med et udvalg af frugttræer og planter.

På den anden side af ejendommen er der den overdækkede indgangsterrasse, et sted hvor man kan undslippe varmen fra sommermiddagssolen; og en ekstern trappe som fører til tagterrassen hvorfra der er en fantastisk udsigt. På grund af ejendommens orientering er tagterrassen også et fremragende sted til at nyde solen, fra den stiger op i retningen af Mojácar og passerer henover for at gå ned i retningen af Bédar.

Aircondition er installeret over alt, samt internet og Wi-Fi forbindelser. Ejendommen kan overtages hurtigt, og kræsne købere som søger et specielt hjem vil ikke blive skuffet ved en fremvisning.

Strandene i Mojácar, Garrucha og Vera ligger kun 15 minutters kørsel væk og den lokale landsby Los Gallardos 2 minutter. Med den nye fodgænger adgang til landsbyen har det aldrig været nemmere at gå en tur til landsbyen for at bruge faciliteterne.

Los Gallardos har en række barer og restauranter, der både serverer traditionelle spanske og internationale retter. Med to små supermarkeder og det ugentlige gademarked som tilbyder et stort udvalg af friske frugter og grøntsager, er der nem adgang til de daglige indkøb.

Motorvej A7 / E15 er tæt ved, hvilket gør at rejsetiderne til Almería og Alicante lufthavne, kun er henholdsvis 45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa ved kysten, Arizona-stilbanen i Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel & Spa kun få kilometer væk.

Skiløb den ene dag og ned på stranden den næste, er muligt med Sierra Nevada skisportsstedet kun ca. 2½ timer væk, og den er i de senere år vokset i popularitet med noget af de bedste snefald i Europa.

Vandre-, bowling- og håndarbejdsklubber er der også masser af, så der er altid noget du kan blive involveret i, hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spanske og internationale turister til den årlige Hellig Tre Kongers fejring i januar, samt til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at opbygge et nyt sundhedscenter, skole- og sportsfaciliteter med et nyt kulturcenter, der for nylig er færdiggjort.

Se billedgalleri, 45 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: HNVM

3 Soveværelser

3 Badeværelser

Grundens størrelse : 436.81 m2

Udnyttet areal : 132.65 m2

Pris : 248950 €

EPC

Klik for at se kortet

Billedgalleri


Parking, pool and terrace to the fornt


8x4m swimming pool


Swimming pool


Living room


Living room