en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Landsby bungalow med 5 soveværelser - Los Gallardos  

En stor bungalow med spansk charme og karakter, beliggende i centrum af en lille landsby.

Add to Favorites
Landsby bungalow med 5 soveværelser - Los Gallardos

Med en grund på 400m² har denne maleriske og spændende ejendom, tilstrækkelig med plads til at give mulighed for en renovering, der kan skabe et moderne familiehus.

Indgangen til denne ejendom er imponerende, med en buegang med søjler og mønstrede fliser.

Der er et værelse på begge sider af gangen, der begge i øjeblikket bruges som soveværelser.

Umiddelbart inden for indgangsdøren og forbi buegangen er der en stor stue, der også anvendes som en spisestue. Den rektangulære stue/spisestue har aircondition og en smuk rød murstenspejs, og skabsplads. Dette rum er det naturlige samlingssted for hele familien, og så har det en god størrelse.

På venstre side af stuen er der en trædør med kulørt glas, der fører ind til et tredje soveværelse, der har udsigt til haven og landskabet.

I det andet hjørne af stuen er der en glasdør, der fører til det udvendige areal i denne ejendom.

Ud af stuen og på højre side af ejendommen er der en gang med en anden farvet glasdør, der giver adgang til: på den ene side et familiebadeværelset med bad, toilet og håndvask og på den modsatte side til det store soveværelse.

For enden af gangen er der et stort rum som i øjeblikket bruges som en garage eller et værelse, afhængig af behovet. Dette er et værelse, der er stort nok til to små køretøjer, eller som kan laves til et større åbent køkken / spisestue. En del af dette værelse er lavet til et langt køkkenområde med masser af skabsplads, dobbeltvask, ovn, komfur, køleskab og morgenmadsbar.

I begge ender af denne garage er der dobbelte garageporte. En som fører ud til gaden, og den anden ind i det store haveområde. Denne have kræver kun en lille portion af kærlig pleje og en person med grønne fingre. En del af haven er lavet til terrasse og resten har et par frugttræer.

I højre side af haven er der et familiebadeværelse med bad, brusebad, toilet og håndvask og et soveværelse med dobbeltseng. Begge benyttes nu som opbevaringsrum, da der ikke er et behov for disse rum hos de nuværende ejere. Med en minimal indsats kunne disse to værelser nemt omdannes til et gæste anneks.

Der er persienner som kan rulles ned i alle værelser, aircondition i stuen. Du vil få svært ved at finde en anden landsby ejendom, med så meget potentiale og udvendige rum samt garage.

Se billedgalleri, 33 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: LGBR

5 Soveværelser

2 Badeværelser

Grundens størrelse : 400 m2

Pris : 199950 €

EPC

Klik for at se kortet

Billedgalleri

lgbr_02_hall.jpg

lgbr_03_living_01.jpg

lgbr_04_living_02.jpg

lgbr_05_living_03.jpg

lgbr_06_living_04.jpg