en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Dobbelthus med 3 soveværelser og 2 ½ badeværelser - Los Gallardos  

Et hus med 3 soveværelser, 2 ½ badeværelser, have, terrasser, tagterrasse og parkering.

Add to Favorites
Dobbelthus med 3 soveværelser og 2 ½ badeværelser - Los Gallardos

Denne to etagers ejendom har været helårs bolig for de nuværende ejere i en årrække, og som et resultat af dette, er der blevet investeret mere i forbedringer, end for en lignende feriebolig eller udlejningsejendom.

Denne velholdte ejendom er beliggende i en bebyggelse med 52 ejendomme med fælles swimmingpool og have samt privat have. Med fællesudgifter på lige under 40 € pr måned er ejendommen relativt billigt at have og giver fremragende værdi for pengene.

Indvendigt i stueetagen er der en entré med en bred marmor trappe som fører til første sal; en lys stue med panoramavinduer ud til haven og terrassedøre, der fører til en udendørs overdækket terrasse; fuldt udstyret køkken med godt med bordplads og skabe og filtreret drikkevandssystemet; soveværelse, der i øjeblikket anvendes som et kontor; badeværelse med badekar og bruser, toilet, bidet og håndvask; og et gæstetoilet.
Første sal består af en repos, hvorfra der er adgang til to soveværelser med indbyggede skabe og terrassedøre, der fører til en terrasse og en udvendig trappe til tagterrassen; og et andet badeværelse med brusekabine med skydedøre, toilet, bidet og håndvask.

De udvendige arealer omfatter en tagterrasse med fantastisk udsigt, herunder til Mojácar Pueblo og et glimt af Middelhavet; en første sals terrasse; og dertil en L formet have på to sider af huset. Haven har områder, der enten er belagt med fliser eller træ, og som alle kan udvides, så det passer den nye ejer. Med sten grill og pergola overdækket spiseplads, har man den perfekte udendørs plads til madlavning og spisning.

En kort gåtur fra ejendommen er der den førnævnte swimmingpool der for nylig er blevet efterset og har fået romerske trin og et ny pumpe hus installeret. En tildelt parkeringsplads er også inkluderet i salget.

Ejendommen har aircondition (varm og kold); myggenet; skodder; indbyggede skabe; gasvandvarmer; og sælges delvis møbleret.

Landsbyen Los Gallardos er inden for gåafstand og har en bred vifte af barer og restauranter som serverer både traditionelle spanske og internationale retter. Med to små supermarkeder og det ugentlige gademarked som tilbyder et stort udvalg af frisk frugt og grøntsager, er de daglige indkøb nemt klaret.

Motorvej A7 / E15 er tæt ved, hvilket gør at transporttiden til Almería og Alicante lufthavne kun er på henholdsvis 45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa på kysten, Arizona stil banen på Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel og Spa blot et par kilometer væk.

Skiløb den ene dag og ned på stranden den næste, er muligt med Sierra Nevada ski resort som kun er ca 2½ time væk. Siera Nevada ski resort er i de senere år vokset i popularitet med noget af det bedste sne i Europa.

Gå-, bowling og håndarbejdsklubber er der også masser af, så der er altid noget, du kan blive involveret i, hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spanske og udenlandske turister til den årlige Hellig Tre Kongers fest i januar, samt til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at bygge et nyt sundhedscenter, skole og sportsfaciliteter og et nyt kulturhus.

Se billedgalleri, 36 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: HNRW2

3 Soveværelser

2.5 Badeværelser

Grundens størrelse : 163.35 m2

Udnyttet areal : 103.70 m2

Pris : 119950 €

EPC

Fællesudgifter (månedlig) : 53.76 €

Ejendomsværdiskat (årlig) : 123 €

Klik for at se kortet

Billedgalleri

hnrw_02_front2_2136.jpg

hnrw_03_pool4_9168.jpg

hnrw_04_salon1_6065.jpg

hnrw_05_salon2_8766.jpg

hnrw_06_salon3_1641.jpg