en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Stuelejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser - Turre  

Denne store lejlighed beliggende i udkanten af landsbyen Turre, er med terrasse, gårdhave og egen parkering, i fin stand og i gåafstand fra landsbyens centrum.

Add to Favorites
Stuelejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser - Turre

Adgang til lejligheden er via en sikker indhegnet indgang til de fire lejligheder i bygningen, og er derfor mere støjsvagt end det er tilfældet i nogle af de større lejlighedskomplekser.

Fra den fælles indgang kommer du ind i stuen, der har franske døre ud til terrassen på 10m² der vender mod sydøst og sydvest. Terrassen er delvis overdækket, med en god portion solskin dagen igennem, og derfra er der en trappe, der fører ned til 25m ² parkeringsplads og have.

Bagerst i stuen er der et fuldt udstyret køkken med masser af skabs og bordplads, og endda plads til et spisebord og stole. Fra køkkenet er der adgang til en 16m² gårdsplads med ”Butler” vask samt plads der kan benyttes til bryggers og til opbevaring.

Med adgang fra en central gang, der fører ud af stuen, er der et soveværelse med to indbyggede skabe og med tilhørende badeværelse med bruser, toilet, bidet og håndvask; det andet soveværelse også med indbyggede garderobeskabe; og familie badeværelse med bad og bruser, toilet, bidet og håndvask.

Til ejendommen er der en fælles swimmingpool; aircondition i stuen og forberedt til aircondition i soveværelserne; myggenet og gitter på døre og vinduer; vinduer i begge badeværelser; el-radiatorer; og møblerne kan der forhandles om.

Med relativt lave driftsomkostninger og minimal behov for vedligeholdelse, vil lejligheden være ideel som en fritidsbolig, selvom den er rummeligt nok til længere ophold.

Bekvemt beliggende inden for gåafstand fra centrum af Turre, hvor du finder alle de faciliteter, der kræves i dagligdagen, herunder et stort supermarked, banker, apotek, skoler, barer og restauranter og kun 10 minutters kørsel fra Mojácar strand.

Fremragende motorvejsforbindelser gør at lufthavnstransport til Almería og Alicante kan klares på kun 45 og 120 minutter.

Se billedgalleri, 36 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

SOLGT

Turre

NSA Ref.: TAI

2 Soveværelser

2 Badeværelser

Grundens størrelse : 126 m2

Udnyttet areal : 74.09 m2

EPC

Klik for at se kortet

Billedgalleri


Off road parking and garden


Communal swimming pool


Living room


Living room


Living room