en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Landejendom med 2 soveværelser - Los Pinos, Bédar  

Denne landejendom har rustik charme, godt med udendørs arealer, vidunderlig udsigt over landskabet og den ultimative ro, hvor du kan opleve en ægte spansk livsstil.

Add to Favorites
Landejendom med 2 soveværelser - Los Pinos, Bédar

Med fokus på udendørs liv i sommermånederne, kan denne hvidkalkede ejendom, med de blå vinduer og døre, som har en speciel beliggenhed, give dig muligheden for at slappe af og komme væk fra det hele.

Ejendommen er beliggende i landsbyen Los Pinos, 10 minutters kørsel fra landsbyen Bédar, og har sydøstlige orientering, som giver ejendommen solskin fra tidlig morgen. Fra den ugenerte have og boblebadet, kan du nyde udsigten og på grund af skyggerne vil indtrykket af landskabet ændre sig i løbet af dagen.

Den højtliggende, overdækkede og afskærmede terrasse, giver masser af skygge, samt en stor udendørs plads til spisning og afslapning.

Det Indvendige i ejendommen, som er bygget i 1900, med traditionelle tykke vægge og træbjælkelofter, er blevet ændret i forhold til det oprindelige design, da der er skabt et tredje soveværelse, for at imødekomme den nuværende ejers behov. Det gode ved denne ejendom er, at det giver ejeren mulighed for at indrette den efter deres behov.

Oprindeligt havde ejendommen et indgangsparti med pejs; stor stue med døre der fører til terrassen; fuldt udstyret køkken To soveværelser og et badeværelse.

Udvendigt på bagsiden af ejendommen er der omfattende opbevaringsfaciliteter inden for en indhegnet gårdhave samt et skur.

Ejendommen er tilsluttet offentlig el-, vand- og kloak; aircondition i soveværelset; el-radiatorer; og med de meget lave omkostninger, er dette det ideelle feriehus hvor man kan undslippe den travle hverdag, selvom du ikke er langt fra byens travlhed.

Se billedgalleri, 34 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Bedar

NSA Ref.: BLPM

2 Soveværelser

1 Badeværelser

Grundens størrelse : 394 m2

Udnyttet areal : 91 m2

Pris : 79950 €

EPC

Klik for at se kortet

Billedgalleri


Hot tub with superb views


Garden and hot tub


Garden and hot tub


Large terrace


Large terrace