en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Landsby hus med 2 soveværelser - Los Gallardos  

Dette dejlige hus, med skarpe rene linjer og opmærksomhed på detaljer hele vejen igennem, er af en højere standard, end de fleste andre ejendomme på markedet.

Add to Favorites
Landsby hus med 2 soveværelser - Los Gallardos

Denne ejendom i traditionel spansk stil fra 1965 er blevet renoveret til et lyst og moderne hjem, med en moderne indretning. Der er en gårdhave med boblebad og en tagterrasse, hvorfra man kan nyde de ca. 330 solskins dage om året, som Almería provinsen er kendt for at have.

Beliggende næsten i skyggen af landsbykirken og dens plaza, er ejendommen blevet nydt af de nuværende ejere i de sidste elleve år, og deres vedligeholdelse og investering i den har været eksemplarisk.

Fra vejsiden fortæller dens facade intet om, hvad der ligger bag trædørene, men førstehåndsindtrykket skuffer bestemt ikke.

Den engang lange mørke indretning af bygningen, der havde et rum, der fører til et andet lidt mørkere rum og så videre, er blevet åbnet fra forsiden til bagsiden. Hvilken del dine øjne fanger først, kan være noget andet end for andre; det kunne være de traditionelle ru vægge ved indgangen, ovenlysvinduet eller brændeovnen i stuen, køkken og spiseplads, eller et glimt af gården bagved.

Den oprindelige entré er stadig i brug som en sådan, men er stor nok til at blive brugt som et hjemmekontor eller andet. Med indgangsdørens skodder åbne, strømmer lyset ind fra sydøst, til denne del af hjemmet.

Inde i den centrale del af ejendommen er der en komfortabelt møbleret opholdsstue med ovenlysvindue, som bringer sollyset ind ovenfra, og en brændeovn til en kølig aften.

Endelig bagerst i højre side af ejendommen er der det store køkken og spiseplads. Køkkenet er L-formet langs to vægge med godt med skabs- og bordplads, tillige med et gaskomfur, ovn og køleskab med fryser. Vaskemaskinen og tørretumblerne er anbragt ude i gården, for ikke at tage plads inde.

Spisepladsen i køkkenet er stor nok til seks personer.

I den anden halvdel af ejendommen til venstre for stuen, har vi soveværelserne og badeværelserne.

Det store soveværelse, der rummer en stor dobbeltseng, er bagerst i huset. Den har sin egen brændeovn, som sjældent bruges nu, men blev bevaret som en af de oprindelige ting i huset, samt tilhørende badeværelse med brusebad, toilet og håndvask.

På højre side af gangen er der et stort lyst og rummeligt familie badeværelse med bad, toilet og håndvask.

Det andet soveværelse er også af en god størrelse. Vinduer med træskodder tillader så meget eller så lidt sollys, som du ønsker i rummet.

Fra køkkenet er der adgang til en gårdhave bag ejendommen. Med to udtrækkelige solmarkiser kan du have sol eller skygge, og området er meget ugenert.

I den ene side er der et boblebad med en af markiserne over, og til den anden side bryggersområdet og varmtvandsbeholderen.

Mellem disse områder er der plads til et bord og stole, adgang til det meget nyttige opbevaringsrum, og trappen som fører til tagterrassen.

Tagterrassen dækker hele ejendommen, og har mulighed for sol hele dagen. Møbleret med spisebord, stole og liggestole, er dette udendørs areal uvurderlig i vintermånederne.

Som allerede nævnt er ejendommen i fremragende stand og er indrettet i en høj standard. Den har aircondition i stue og soveværelse; garderobeskabe i begge soveværelser; rejas (gitter) på alle vinduer; tilsluttet offentlig el, vand mm. Og har selvfølgelig internet!

Selv om det er et rækkehus, er der på grund af at de byggede med meget tykke vægge i 1960'erne, ikke den støj fra naboerne, som du kan opleve i en moderne ejendomme.

På grund af sin beliggenhed og nærhed til kirken, vil man være på første parket til at overvære processioner, i forbindelse med fiestaer i landsbyen, der går forbi hoveddøren.

For alle, der søger en ægte spansk beliggenhed, hvor man kan bo blandt spanske naboer, i en moderne ejendom, så har du fundet den her!

Los Gallardos er en traditionel spansk landsby med alle dagligdags faciliteter til rådighed, herunder et ugentligt gademarked.

Inden for en 10 til 15 minutters kørsel kan du være i byerne, eller strandene i Mojácar, Garrucha og Vera eller oppe i bjerglandsbyen Bédar. Motorvej A7 / E15 er tæt ved, hvilket gør at rejsetider til Almería og Alicante lufthavne kun er 45 og 120 minutter henholdsvis.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa ved kysten, Arizona-stilbanen i Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel & Spa kun få kilometer væk.

Skiløb den ene dag og ned på stranden den næste, er muligt med Sierra Nevada skisportsstedet kun ca. 2½ timer væk.

Vandre-, bowling- og håndarbejdsklubber er der også masser af, så der er altid noget du kan blive involveret i, hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spanske og internationale turister til den årlige Hellig Tre Kongers fest i januar, samt til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at bygge et nyt sundhedscenter, skole- og sportsfaciliteter samt et nyt kulturcenter.

Se billedgalleri, 44 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: LGHMH

2 Soveværelser

2 Badeværelser

Grundens størrelse : 149 m2

Udnyttet areal : 131 m2

Pris : 157000 €

EPC

Klik for at se kortet

Billedgalleri


Front of the property


Large solarium


Ample room for dining


Ample room for relaxing


Solarium