en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Hus med 4 soveværelser - Los Gallardos  

Denne sydvendte ejendom med en grund på 250m² er beliggende i en af de mindre bebyggelser i Huerta Nueva, og er egnet til både en ferie og en fuldtidsbolig.

Add to Favorites
Hus med 4 soveværelser - Los Gallardos

Denne møblerede ejendom består i stueetagen af en "L" formet åben airconditioneret stue/spisestue med vinduer fra gulv til loft på to sider, der giver rummet meget lys; fuldt udstyret køkken med hvidevarer, rigelig skabs- og bordplads; familie badeværelse med bruser, toilet og håndvask; tre gode mellemstore soveværelser, to med indbyggede garderobeskabe; og det andet badeværelse med badekar og bruser, bidet, toilet og håndvask.

Den øverste etage som nås via en udvendig trappe, har en stor tagterrasse med træpergola og udsigt over bjergene, og det fjerde soveværelse med eget badeværelse med bruser, toilet og håndvask.

Alle fire soveværelser har aircondition og alle tre soveværelser samt opholdsstuen i stueetagen har elvarme. Rejas (gitter) er monteret på alle vinduer og ejendommen har også et fuldt fungerende alarmsystem.

Udvendig har ejendommen en stor have omkring huset, der er tilplantet med træer, herunder et citrontræ, appelsintræ og buske og tre forskellige områder hvor man kan nyde den friske luft, foruden den førnævnte tagterrasse, der dækker næsten hele huset. Både den forreste terrassen og den bageste terrasse er ideelle til de varme sommeraftener.

Denne indhegnede ejendom har også en parkeringsplads på grunden, vel egnet til et stort køretøj, og adgang til den fælles swimmingpool.

Los Gallardos har en række barer og restauranter, der tilbyder både traditionelle spanske og internationale retter. Med to små supermarkeder og det ugentlige gademarked som tilbyder et stort udvalg af friske frugter og grøntsager, er de daglige indkøb nemt klaret.

Motorvej A7 / E15 er tæt ved, hvilket gør at rejsetider til lufthavnene i Almería og Alicante kun er på henholdsvis 45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa ved kysten, Arizona-stilbanen i Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel & Spa kun få kilometer væk.

Skiløb den ene dag, og ned på stranden den næste, er muligt med Sierra Nevada skisportsstedet kun ca. 2½ timer væk.

Vandre-, bowling- og håndarbejdsklubber er der også masser af, så der er altid noget, du kan blive involveret i, hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spanske og internationale turister til den årlige Hellig Tre Kongers fest i januar, samt til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at bygge et nyt sundhedscenter, skole- og sportsfaciliteter, samt et nyt kulturcenter.

Se billedgalleri, 39 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: HNCP2

4 Soveværelser

3 Badeværelser

Grundens størrelse : 250.88 m2

Udnyttet areal : 64.63 m2

Pris : 135000 €

EPC

Klik for at se kortet

Billedgalleri


Lounge / dining room


Lounge


Dining area


Dining area


Lounge / dining area