en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Stuelejlighed med et soveværelse - Vera Natura  

En fuldt renoveret lejlighed med syd og vestvendt have.

Add to Favorites

Stuelejlighed med et soveværelse - Vera Natura

De nuværende ejere har ombygget og opdateret installationerne, og uden tvivl forbedret lejligheden siden de overtog den. Resultatet er denne dejlige lejlighed, der vil være egnet til korte weekendophold eller længere ferier, som de nuværende ejere i øjeblikket nyder.

Kort fortalt omfatter ejendommen en stue/spisestue og køkken i åben plan, et stort badeværelse, soveværelse, terrasse, opbevaringsskab og to haveområder.

I det nye køkken er der er brugt produkter af høj kvalitet, som inkluderer Silestone bordplader og morgenmadsbar, langsomt lukkende døre og skuffer, samt hvidevarer, herunder elektrisk ovn, komfur, emhætte, vaskemaskine og køleskab.

Stuen med aircondition har en god størrelse, og har et sydvendt vindue og indgangsdørene giver adgang til en terrasse, der er ugenert på grund af de farverige Oleander buske, der er plantet langs terrassen.

Den anden store ombygning i lejligheden er badeværelset, som er blevet fuldstændig renoveret. Det oprindelige runde bad er væk og der er i stedet lavet et stort ”walk in shower” med glasskærm. Der er installeret en ny håndvask med skab, og toilet. Med de nye fliser og suppleret med elvarmer, er projektet blevet meget vellykket gennemført.

Soveværelset har aircondition og indbyggede skabe og med generøs gulvplads er der rigeligt plads til en kommode og/eller toiletbord.

Udenfor der den førnævnte pergola overdækkede terrasse, der er ideel som spiseplads og kunne laves til en stue mere, så længe det overholder bebyggelsens bestemmelser. Der er også et meget nyttigt sikkert opbevaringsskab, der har fået tilladelse til at blive bygget af bebyggelsen. Skabet er ikke kun nyttig til opbevaring, men huser også varmtvandsbeholderen, og det giver mere skabsplads i køkkenet til opbevaring. Du finder også to have områder, hvor der er en udendørs solopvarmet bruser I den ene.

Inkluderet i opgraderingen af lejligheden, er myggenet og ”rejas” (gitter) installeret på alle vinduer og døre, samt en internetinstallation med en kontrakt, der kunne overføres til den nye ejer.

Enhver der søger efter en lejlighed, der ikke kræver en masse arbejde før indflytning, bør seriøst overveje denne ejendom!

Vera Natura har en stor udendørs swimmingpool og børnebassin, der begge er omgivet af et stort græs område perfekt til solbadning, og en opvarmet indendørs pool, der er ideel til de køligere dage om vinteren. Der er også et bibliotek/social rum med gratis wifi og bordtennis.

Fisker landsbyen Garrucha ligger 10 minutters kørsel væk og den maleriske gamle hvidmalede by Mojácar Pueblo kun et par minutter længere.

Der er masser af barer og restauranter at vælge imellem inden for gåafstand af Vera Natura, samt et supermarked.

Den nærmeste lufthavn er Almería cirka 55 minutters kørsel væk og Alicante lufthavn cirka 2 timer væk.

Se billedgalleri, 27 billeder    Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Del ejendom

Del på Facebook Share on Twitter Del på Pinterest Del på LinkedIn e-mail Ejendom
Specifikationer

SOLGT

Vera Natura

NSA Ref.: NVNAF

1 Soveværelser

1 Badeværelser

Grundens størrelse : 96.2 m2

Udnyttet areal : 50.5 m2

EPC

Del ejendom

Del på Facebook Share on Twitter Del på Pinterest Del på LinkedIn e-mail Ejendom
Billedgalleri