en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Stort landsbyhus med 3 soveværelser og ekstra butik/lejlighed til udlejning - Los Gallardos  

Denne ejendom er fyldt med charme og karakter, og er en unik mulighed for at købe et stykke by historie, der har den perfekte blanding af indvendige og udvendige rum.

Add to Favorites

Stort landsbyhus med 3 soveværelser og ekstra butik/lejlighed til udlejning - Los Gallardos

Hvis du er på udkig efter den ægte spanske livsstil, så er denne ejendom den rigtige for dig. Når du træder ind gennem smedejerns portene foran dette hus, bliver du er mødt af smukke frugttræer og planter, der gør dig forelsket i denne ejendom, endda før du åbner fordøren.

Hall’en i denne ejendom er rummelig og er helt beklædt med fliser i arabiske stil. Herfra kan du komme ind af den bageste indgang til udlejningsdelen, som tidligere er blevet brugt som det lokale apotek. Indenfor består udlejningsenheden af fire store værelser, et stort lagerrum og et badeværelse med toilet og håndvask.

Fra hall’en kan du også komme til trapperne, der er udført med træ balustrade, der tager dig til beboelsen. For enden af trappen finder du; til højre tre soveværelser med plads til dobbeltsenge; én med en balkon med udsigt over dag-til-dag liv i landsbyen; og en anden med en Juliet balkon hvor morgensolen kommer ind. Alle tre soveværelser har indbyggede skabe og persienner. Også på højre side af repos’et er der et familiebadeværelse med badekar, bidet, toilet og håndvask.

Stuen er godt placeret til venstre for repos’et og har sollys hele dagen. Stuen har også aircondition. På venstre side af stuen er der en terrasse med udsigt over ejendommens frugthave, og de franske døre for enden af stuen gemmer på endnu en Juliet balkon.

Fra stuen kommer du ind i køkkenet, der er udført i træ i meget traditionel spansk stil. Køkkenet er komplet med køleskab, fryser, familie størrelse ovn, gaskomfur og en god portion køkkenborde og skabe.

En anden dør giver dig adgang til endnu en balkon, med udendørs vask, skab til vandvarmeren og trappe til frugthaven.

Der er plads til en swimmingpool på grunden, men der skal søges om byggetilladelse.

Hvis det ønskes, kan butikken også omdannes til en lejlighed med egen hoveddør, til eget brug eller til udlejning. Brug blot fantasien til udnyttelsen af disse m².

Beliggende i den perfekte afstand fra landsbyens torv, er dette hus et ”must see”!

Landsbyen Los Gallardos er en traditionel spansk landsby med alle de nødvendige dag-til-dag faciliteter til rådighed, herunder et ugentligt marked. Byen er en populær destination for både spanske og udenlandske turister til den årlige Hellig Tre Kongers fest i januar, samt til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at bygge et nyt sundhedscenter, skole og idrætsfaciliteter og et nyt kulturhus.

Inden for 10 til 15 minutters kørsel kan du være i byerne eller strandene i Mojácar, Garrucha og Vera eller oppe i bjerglandsbyen Bédar. Motorvej A7 / E15 er tæt ved hvilket gør at transporttiden til lufthavne i Almería og Alicante kun er på henholdsvis 45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa på kysten, Arizona stil banen på Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel og Spa blot et par kilometer væk.

Se billedgalleri, 51 billeder    Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Del ejendom

Del på Facebook Share on Twitter Del på Pinterest Del på LinkedIn e-mail Ejendom
Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: LGHA

3 Soveværelser

1.5 Badeværelser

Grundens størrelse : 698 m2

Udnyttet areal : 233.83 m2

Pris : 349950 €

EPC

Postnummer : 04280

Klik for at se kortet

Del ejendom

Del på Facebook Share on Twitter Del på Pinterest Del på LinkedIn e-mail Ejendom
Billedgalleri