en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Penthouse lejlighed med 2 (/3) soveværelser - Los Gallardos  

En ulasteligt præsenteret og udviklet ejendom, som har været en helårs bolig for den nuværende ejer og dermed bedre vedligeholdt end en typisk feriebolig ville være.

Add to Favorites
Penthouse lejlighed med 2 (/3) soveværelser - Los Gallardos

Lejligheden er større end den gennemsnitlige penthouse lejlighed, og har udsigt mod både øst og vest, terrasser, tagterrasse med udsigt over Mojácar Pueblo, fælles swimmingpool og parkering.

Placeret i en mindre bebyggelse med kun 16 ejendomme, og fordelt over to etager, hvor hver etage har nydt godt af betydelige investeringer.

Adgang til lejligheden sker gennem en ny uPVC dør, der har erstattet den oprindelige af træ.Første rum er en gang hvorfra der er adgang til det lyse køkken, der har fået en fuld "make-over", herunder nye hvidevare, skabe og bordplader.

Længere inde i gangen er der adgang til det andet badeværelse med bruseniche udstyret med brusehoved og vertikal hydromassagebruser; toilet og håndvask.

Stuener lys og luftig, med døre der fører ud til den østvendte terrasse, der har udtrækkelig markise; og et vindue mod syd som får middagssolen ind.

Til venstre for stuen er de to soveværelser, begge med indbyggede skabe og det primære soveværelse med eget badeværelse med brusekabine, toilet og håndvask.

Med adgang via en intern trappe fra stuen, er der den øverste etage, med et rum der aktuelt anvendes som spisestue. Andre anvendelser kunne være et tredje soveværelse, kontor eller lignende. Monteret med skabe er her også god opbevaringsplads.

Fra dette rum til højre finder du den største af terrasserne, der har tilstrækkelig plads til nemt at rumme et spisebord og stole, flere liggestole og sten grill. Denne terrasse er også udstyret med en udtrækkelig markise til at give skygge i de varmere måneder.

På bagsiden af ejendommen er den sidste af de udvendige arealer, en vestvendt terrasse. Den overdækkede terrasse er et ideelt sted hvorfra man kan nyde udsigten over bjergene og se solen gå ned over Bédar.

Ejendommen har aircondition i soveværelser og stue, gasdreven centralvarme overalt, myggenet, sikkerhedsgitter(Reja) ved hoveddøren og den bliver tilbudt delvis møbleret, med en opgørelse til rådighed på anmodning.

Udvendigt er der også en parkeringsplads og fælles swimmingpool og have.

Bebyggelsen er en af otte i HuertaNueva bydelen, der overvejende er et boligområde og i gåafstand fra den lokale landsby Los Gallardos, der er en traditionel spansk landsby med alle nødvendige dag-til-dag faciliteter til rådighed, herunder et ugentligt marked.

Inden for en 10 til 15 minutters kørsel kan du være i byerne eller strandene i Mojácar, Garrucha og Vera, eller oppe i bjerglandsbyen Bédar. Motorvej A7 E15 er tæt ved, hvilket gør at transporttiden til Almería og Alicante lufthavne kun er på henholdsvis 45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa på kysten, Arizona stil banen på Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel og Spa blot et par kilometer væk.

Skiløb i dag og ned på stranden i morgen, er muligt med Sierra Nevada ski resortsom kunca 2½ time væk. Den er i de senere år vokset i popularitet, med noget af det bedste sne i Europa.

Gå- bowling- og håndarbejdsklubber er der også masser af, så der er altid nogetdu kan blive involveret i, hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spanske og udenlandske turister til den årlige Hellig Tre kongers fest i januar, samt til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at bygge et nyt helsecenter, skole og sportsfaciliteter samt senest et nyt kulturcenter.

Se billedgalleri, 42 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

SOLGT

Los Gallardos

NSA Ref.: HNAZL

2 Soveværelser

2 Badeværelser

Udnyttet areal : 95.02 m2

EPC

Klik for at se kortet

Billedgalleri


Roof top solarium


Retractable sun awning over the dining area


Sufficient room for sun-loungers


Retractable sun awning over the dining area


Solarium with BBQ to the background