en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Villa med 3 soveværelser på 3.600 m² grund med privat swimmingpool - Los Gallardos  

Denne fritliggende ejendom beliggende 1 km fra landsbyens centrum, bygget på en generøs men håndterbar grund på 3.600 m², tilbyder en ejendom i landlig stil i udkanten af byen.

Add to Favorites
Villa med 3 soveværelser på 3.600 m² grund med privat swimmingpool - Los Gallardos

Adgang til ejendommen, der ligger lidt tilbage og adskilt fra vejen af et stort græs område, er via en elektrisk betjent port og grus indkørsel, der fører til en parkeringsplads og garage.

Villaener i et plan, eller Cortijo som det vil hedde på spansk, omfatter indvendigt en stor L formet entré, hvor der til venstre er dobbelt døre, der fører til stue/spisestue i åben plan.

Stuen har en åben pejs og døre der fører til en stor overdækket terrasse, og spisepladsen har også adgang til terrassen, og en anden dør tilbage til entreen.

Også med adgang fra gangen er der et fuldt udstyret køkken med gaskomfur, el-ovn, omfattende skabsplads og marmor bordplader med matchende morgenmads bar.

Detairconditionerede soveværelse med indbyggede skabe har også eget badeværelse med badekar og bruser, toilet og håndvask.

Yderligere to soveværelser med indbyggede skabe og et familie badeværelse med bruser, toilet, bidet og håndvask.

Udvendig er der en stor sydvendt overdækket terrasse, langs bredden af ejendommen og den er ideel til udendørs spisning. Fra terrassen er der adgang til haven og 8x4m swimmingpool.

På siden af ejendommen er der et vaskerum; opbevaringsrum til gasflaskerne som brugestil vandvarmer og centralvarme; terrasser; og resten af grunden på bagsiden af ejendommen, er beplantet med frugt og oliventræer.

Ejendommen er tilsluttet offentlig vand og har også 30 minutters vandrettigheder om måneden til vandig af træer og have. Opsamlet vand lagres i en tank.

Ejendommen har uPVC vinduer, myggenet, Rejas (gitter), aircondition i to soveværelser, og beliggende på en flad grund gør den velegnet til gangbesværede.

Møbler er til forhandling, og en plænetraktor er inkluderet i salget, og der er ingen bindinger, så et relativt hurtig køb kan opnås.

Landsbyen Los Gallardos er inden for gåafstand og har en bred vifte af barer og restauranter som serverer både traditionelle spanske og internationale retter. Med to små supermarkeder og det ugentlige gademarked som tilbyder et stort udvalg af frisk frugt og grøntsager, er de daglige indkøb nemt klaret.

Motorvej A7 / E15 er tæt ved, hvilket gør at transporttiden til Almería og Alicante lufthavne kun er på henholdsvis45 og 120 minutter.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Marina Playa på kysten, Arizona stil banen på Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel og Spa blot et par kilometer væk.

Skiløb i dag og ned på stranden i morgen, er muligt med Sierra Nevada ski resortsom kun erca 2½ time væk. Den er i de senere år vokset i popularitet med noget af det bedste sne i Europa.

Gå-, bowling- og håndarbejdsklubber er der også masser af, så der er altid noget du kan blive involveret i hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spanske og udenlandske turister til den årlige Hellig Tre Kongers fest i januar, samt til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at bygge et nyt sundhedscenter, skole og sportsfaciliteter og et nyt kulturhus.

Se billedgalleri, 42 billeder   Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Specifikationer

Til Salg

Los Gallardos

NSA Ref.: HNVES

3 Soveværelser

2 Badeværelser

Grundens størrelse : 3600 m2

Udnyttet areal : 173.42 m2

Pris : 219000 €

EPC

Klik for at se kortet

Billedgalleri


South facing terrace


Terrace across the width of the property


Access to the pool and gardens


Swimming pool


Living room