en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Stort fritliggende hus med tre soveværelser - Bedar  

Denne imponerende og iøjnefaldende ejendom, beliggende på bjergsiden under Bédar, kan prale med et større bebygget areal end en gennemsnitlig ejendom, og med generøst proportionerede værelser og en fantastisk udsigt.

Add to Favorites

Stort fritliggende hus med tre soveværelser - Bedar

Når man nærmer sig huset fra kysten er det temmelig svært ikke at se denne markante ejendom fra vejen, der snor sig op mod Bédar. Selvom huset ligger på bjergesiden er der nem adgang med bil i modsætning til nogle ejendomme i dette område, hvor du har brug for en 4x4.

Når du kører ind på grunden gennem portene, fører indkørslen op til huset, med de meget velplejede haver der befinder sig i flere etager til højre og også en ned til venstre.


Det første vindue på den facade der møder os, har spejlglas effekt, og forhindrer at man har nogen ide om, hvad der ligger bag det.

Du kan komme ind i huset enten via den sydvendte hoveddør med veranda og hvidt gelænder på terrassen, der løber langs dette niveau; eller, som de nuværende ejere gør, via en dør i køkkenet.

Når du kommer ind i det lyse rummelige airconditionerede køkken, bliver dine øjne nemt tiltrukket af det bjælkeloft, der er et tema, der løber gennem huset. Med et stort centralt placeret spisebord og stole, og endda en sofa i køkkenet, er der stadig masser af plads, til at arbejde på de mange marmor bordplader og skabe.

Køkkenet har el ovn, gas komfur, køleskab, fryser og to vaske på den anden side af det førnævnte spejlvindue, men fra denne side giver vinduet en fantastisk udsigt.

Fra køkkenet er der et separat bryggers med opvaskemaskine, vaskemaskine og vandvarmer og også et wc

Når du går fra køkkenet, kommer du til en spisestue, med spisebord og stole i massivt egetræ, franske døre, der fører til terrassen og bestilte dekorationer i metal, herunder lys holdere på væggen og lysestage.

Bag en buegang, finder du den største af stuerne, med panoramavindue, sofaer, åben pejs, dobbelt hoveddør i træ, og det karakteristiske bjælkeloft med matchende lysekroner.

Via en central entre på den vestlige side af stueetagen, finder du to soveværelser med dobbeltsenge, begge med franske døre der fører til en terrasse og en med aircondition, badeværelse med badekar, bruser, toilet, bidet og håndvask; og et depotrum der lige nu anvendes som kontor.

Første sal af huset omfatter det primære soveværelse med et tilhørende overdådigt badeværelse med jacuzzi, bruser, bidet, toilet og to håndvaske udstyret med luksuriøse ”Czech & Speake” tilbehør.

Udenfor på første sal er der også en stor terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten fra Bédar og ned til kysten.

Udenfor i stueetagen, er der adgang til en garage med plads til to biler. Da der allerede er el og vand, samt et badeværelse, kunne de nye ejere vælge at lave yderligere bolig, i stedet for garage.

Der er flere udendørs områder i forskellige niveauer, med siddepladser, og på den 10.000 m² stor grund, med hver sin charme. Fra stenbænken på det højeste punkt på grunden, gennem gårdhaven og terrasse ved indgangen til huset, ned til træ spisebordet i havepavillonen, siddearrangement nederst på grunden imellem de velplejede træer, er der en plads til alle, et eller andet sted.

Ejendommen og haven er blevet overordentlig godt vedligeholdt og er indrettet i en meget høj standard. Med gas centralvarme, kvalitets inventar og en privilegeret lokation, er huset et der skal ses af den kræsne køber.

Se billedgalleri, 56 billeder    Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Del ejendom

Del på Facebook Share on Twitter Del på Pinterest Del på LinkedIn e-mail Ejendom
Specifikationer

Til Salg

Bedar

NSA Ref.: BDHO

3 Soveværelser

2.5 Badeværelser

Grundens størrelse : 10779 m2

Udnyttet areal : 225.36 m2

Pris : 329000 €

EPC

Del ejendom

Del på Facebook Share on Twitter Del på Pinterest Del på LinkedIn e-mail Ejendom
Billedgalleri