telefon: +34 950 617 518
mobil: +34 678 034 651
NextStopAlmeria email: info@nextstopalmeria.com
web: www.nextstopalmeria.com

Dobbelthus med 2 (/ 3) soveværelser og privat pool - Los Gallardos  

Et fuldt møbleret sydvendt dobbelthus på en grund på næsten 400 m² med en privat swimmingpool, velegnet til helårs eller ferie brug.

Ejendommen blev oprindeligt designet med 3 soveværelser, men i stueetagen er soveværelset blevet lagt til stue / spisestue og køkken.

Med vinduer til to sider er denairconditionerede stue lys og luftig. Nogle af naboejendommene har lavet en lille ændring med at lave et af vinduerne til en terrassedør, som hvis det blev lavet her, ville føre lige ud til den private swimmingpool.

Køkkenet er veludstyret med hårde hvidevarer og et åbent plan design sikrer fællesskab for alle i stedet for at blive isoleret i forskellige rum.

På første sal er der to soveværelser med dobbeltsenge begge udstyret med klimaanlæg og indbyggede skabe med overliggende skabsplads; det store soveværelse har også en terrasse med udsigt over bjergene. Det sidste rum på første sal er et badeværelse med badekar og bruser, toilet og håndvask.

Fortsætter du op af den indvendige trappe kommer du til tagterrassen, hvor du finder en storslået udsigt som inkorporerer Sierra Cabrera og Bédar.

Udvendigt på forsiden af ejendommen er der en overdækket terrasse, parkeringsplads og førnævnte stor ugenerte have og swimmingpool.

Huset er beliggende i Aitana bebyggelsen, en af de mindre bebyggelser af de otte iHuertaNueva, som er overvejende et boligområde tæt på landsbyen Los Gallardos, der er en traditionel spansk landsby med alle de dag-til-dag faciliteter til rådighed, som er nødvendige, herunder et ugentligt marked.

Inden for en 10 til 15 minutters kørsel kan du være i byerne eller på strandene i Mojácar, Garrucha og Vera eller oppe i bjerglandsbyen Bédar. Motorvej A7 / E15 er tæt ved hvilket gør at transporttiden til Almería, Murcia og Alicante lufthavne kun er på 45, 80 og 120 minutter henholdsvis.

Golfspillere har et varieret udvalg af baner at vælge imellem i området, herunder Cortijo Grande i bjergene, Marina Playa på kysten, Arizona stil banen på Desert Springs og Valle del Este med 4 * Hotel & Spa blot et par kilometer væk.

Gå-, bowling- og håndarbejdes klubber er der også rigeligt af, så der er altid noget, du kan blive involveret i hvis du ønsker det.

Los Gallardos er en populær destination for både spansk og andre turister til den årlige Hellig Tre Kongers fest i januar og også til fiestaen i juli. Landsbyen har modtaget betydelige midler til at bygge et nyt sundhedscenter, skole og sportsfaciliteter samt et nyt kulturhus.

Specifikationer

SOLGT

Los Gallardos

NSA Ref.: HNAK2

2 Soveværelser

1.5 Badeværelser

Grundens størrelse : 391.98 m2

Udnyttet areal : 83.21 m2

EPC

Billedgalleri

hnak_02_pool2_9223.jpg
Private swimming pool

hnak_03_pool1_3830.jpg
Pool and property

hnak_04_front1_495.jpg
Front of the property

hnak_05_front2_2940.jpg
Off road parking

hnak_06a_ terrace1_7689.jpg
Covered terrace

QR Kode


Scan kode med mobil app


Copyright 2008-2024 © Next Stop Almeria. Todos los derechos reservados. Next Stop Almeria es totalmente compatible con el Decreto 218/2005 y la protección de datos de conformidad con La Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal.