en  es  dk
      

Søg ejendomme

 
Søg
Nulstil

Everything Overseas

Ejendommens detaljer

Villa med 4 soveværelser og pool - Mojácar Playa  

Denne paladsagtige ejendom på 266 m² ligger i boligområdet Cañada de Aguilar, kun 700 m fra stranden, og vil ikke skuffe nogen kræsne købere, der er på udkig efter et ekstra specielt hjem.

Add to Favorites

Villa med 4 soveværelser og pool - Mojácar Playa

Den hvidkalkede ejendom, der blev bygget i 1998, er fordelt på tre etager med to soveværelser og et badeværelse i underetagen, stue, køkken, spisestue, soveværelse og badeværelse på første sal og soveværelse med eget badeværelse på øverste etage.

Udenfor er der flere terrasser rundt om ejendommen, som har både hav- og bjergudsigt og giver generøse rum, hvor man kan spise, slappe af, solbade og hygge med gæster. Med en pool, jacuzzi, underetage, haver, opbevaringsskur, garage og indkørsel synes ejendommens elementer at være næsten ubegrænsede.

Hovedindgangen til ejendommen er gennem en indhegnet sti, langs hvilken der er et hævet bed beplantet med frugttræer. Stien fører dig til den buede hoveddør med udsmykkede glaspaneler, der åbner ind til entréen.

Entréen giver adgang til de to soveværelser og badeværelset i stueetagen samt til underetagen og trappen til første sal.

Begge soveværelser er lyse på grund af deres sydvendte orientering og har indbyggede skabe, aircondition, loftsventilatorer, myggenet og radiatorer.

Badeværelset er fuldt flisebelagt med badekar og bruser, toilet, bidet og to håndvaske i en marmorplade.

Når vi vender tilbage til hovedindgangen, går vi op ad marmortrappen til den imponerende gang med dobbelthøjde på første sal, som er et rum i sig selv og giver adgang til værelserne på første sal og fortsættelsen af den svungne trappe op til øverste etage og det såkaldte ”Minstrel's Gallery” og det primære soveværelse.

Det største af rummene på første sal er stuen, der er møbleret med sofaer og stole og nemt og komfortabelt kan rumme en stor familie. Dine øjne drages mod glasdørene i den anden ende af rummet, hvor du får den første udsigt til terrasserne udenfor og den marokkanske arkitektur, der har påvirket mange bygninger i Andalusien.

Stuen har en pejs, loftsventilator, indbyggede loftslamper og sidst, men bestemt ikke mindst et barområde, med flere marokkanske buer og søjler, som er ideel når du har gæster.

Når man går gennem en buegang bagerst i stuen, kommer man til spisestuen, som er endnu et lyst rum på grund af de helt individuelle dobbeltdøre i tre af rummets hjørner. Alle disse udsigtspunkter giver mere udsigt og adgang til de udvendige terrasser.

Ved siden af spisestuen ligger det store køkken, der er opdelt af det gennemgående tema, med buer og søjler og en morgenmadsbar.

Køkkenet er fuldt udstyret med hvidevarer, herunder gaskomfur, integreret opvaskemaskine, kvalitets ovne, køle-/fryseskab og emhætte. Der er omfattende opbevaringsskabe og marmorbordplader med dobbelt vask og afløb.
Køkkenet har terrassedøre, der fører ud til en pergolaoverdækket terrasse med hav og pool udsigt. En elektrisk betjent markise giver skygge, når det er nødvendigt, og dette er uden tvivl et meget brugt udendørs opholdsrum.

Fortsætter man gennem køkkenet, kommer man tilbage til gangen, hvor de to resterende værelser på denne etage er. Det første af disse er et soveværelse, som i øjeblikket bruges som en anden stue/kontor. Ligesom soveværelserne i stueetagen har det indbyggede skabe, aircondition og radiator. Et andet vindue med to sider og en dør giver lys og åbner ud til en terrasse.

Endelig er der på denne etage et fuldt flisebelagt badeværelse med bruser, toilet og håndvask.

Husets øverste etage er hovedsageligt helliget det store soveværelse. Det store soveværelse har to terrasser, hvorfra der er en fantastisk udsigt, et påklædningsområde med generøse indbyggede skabe og et badeværelse med hjørnebadekar, brusekabine, toilet, bidet og håndvask.

Fire vinduer langs badeværelsets sydøst vendte facade gør badeværelset og påklædningsrummet lyst og luftigt.

Det sidste indvendige element i denne overdådige ejendom ligger på reposen fra soveværelset og er et bryggersskab med vaskemaskine og tørretumbler. Ved siden af dette er den tredje terrasse på dette niveau, og den bruges til vasketøj.

På ydersiden af huset er der de førnævnte terrasser, som kan bruges på mange forskellige måder. Du vil altid kunne finde et sted, hvor du kan være i eller uden for solen, som du ønsker.

Den største af terrasserne ligger på østsiden af huset og har udsigt til bjergene gennem de rektangulære udsigtspunkter, der er bygget ind i muren. Igen får man en fornemmelse af, at man kan tilbringe mange timer her og nyde den fred og ro, som dette område af Mojácar nyder godt af.

Den næststørste terrasse er beregnet til solbadning ved siden af den udendørs bruser, toilettet og poolen. Når man træder ned fra denne terrasse, er der et ugenert hjørne med jacuzzi.

På bagsiden af huset er der et muret, sikkert skur og områder til opbevaring.

Ejendommen er meget velholdt og fremstår som et udstillingshus. Det har oliedrevet centralvarme, sælges møbleret og en underbygning, der kunne laves til måske et værksted, men bruges i øjeblikket kun til opbevaring. Det var ikke tilgængeligt for fotografering på tidspunktet for noteringen af ejendommen.

Inden for 10 minutters gang kan du være på Playa del Palmeral-stranden, hvor der er et udvalg af barer og restauranter. Det større indkøbscenter Parque Comercial og supermarkedet Mercadona ligger kun 5 minutters kørsel derfra. Langs Paseo er der et bredt udvalg af spisesteder og tapasbarer, og der er offentlig transport i hele Mojácars længde og videre til Garrucha og Vera Playa.

Se billedgalleri, 115 billeder    Print ejendommens detaljer

Forhør om denne ejendom

Klik for at se video

Del ejendom

Del på Facebook Share on Twitter Del på Pinterest Del på LinkedIn e-mail Ejendom
Specifikationer

Til Salg

Mojácar Playa

NSA Ref.: MPHP

4 Soveværelser

3.5 Badeværelser

Grundens størrelse : 629 m2

Udnyttet areal : 266.67 m2

Garage : 15m2

Pris : 849000 €

EPC

Ejendomsværdiskat (årlig) : 800 €

Postnummer : 04638

Klik for at se kortet

Klik for at se video

Del ejendom

Del på Facebook Share on Twitter Del på Pinterest Del på LinkedIn e-mail Ejendom
Billedgalleri